Messedager på Løviknes Caravan.

26-29 September var det klart for messedager på Løviknes Caravan på Vestnes. Dette har de arrangert årlig siden 2007, men det var første gangen vi var med på det.

Jeg tok ut en feriedag på fredag og avspaserte et par timer på torsdag så vi kjørte fra Ålesund klokka 13.30. Vi hadde avtalt med mamma og Palmar slik at vi var der omtrent samtidig.

Vi valgte å parkere på Livneset og der var det god plass når vi kom. Sylvi og Bengt hadde også tatt turen og i tillegg til dem så var der bare en bobil til.

Det var sol og fint vær og vi fikk satt opp pop-up teltet mellom vår bil og Palmar sin bil, og så satt vi utenfor bilene og koste oss i sola til den gikk ned. Da var det veldig greit å trekke inn i teltet der vi hadde havets festbord med reker, krabbe og hummer, et skikkelig spleiselag med 6 stykker til bords. Det smakte nydelig som alltid, sjømat blir jeg aldri lei av.

Da var vi på plass og teltet er komt opp.

Sola varmet godt så lenge det varte.

Oioioi, her var det mye godt.
Må presisere at dette er fjorårs hummer, måtte spise opp den nå før årets sesong. God var den uansett.

Vi hadde en koselig kveld i teltet og takket være gassovnen så hadde vi det varmt og godt, jeg synes at disse pop-up teltene er en genial oppfinnelse.

Fredag var det meldt temmelig mye regn etterhvert, men været var greit fra morgenen av så da gikk vi en tur bort til Løviknes Caravan å så på bobilene de har der, det er alltid gøy å se på biler og nok å bli fristet av, men enn så lenge så er vi fornøyde med Concorden og nøyer oss med å se.

På vei bort til Løviknes, sola var fremme enn så lenge.

Det var servering av pølser med brød eller lompe og deilige kaker, kaffe og brus.
Her er det et godt utvalg av både nye og brukte bobiler.

I utstyrsbutikken hadde de også forskjellige tilbud og rabatter for dem som måtte trenge noe der.

Vi gikk en tur bort til Hagneset før vi gikk bort igjen til campen.

Om kvelden samlet vi oss på nytt i teltet, og siden vi hadde med oss alt for mye mat dagen før så ble det nok en gang havets festbord, vi var ikke lei oss for det for det smakte like godt denne kvelden.

Luna koser seg på bobiltur og på fanget til mamma.

Det regnet ganske så kraftig hele kvelden men vi hadde det både tørt og varmt i teltet heldigvis. Vi avsluttet kvelden forholdsvis tidlig for vi ville være opplagte til lørdagskvelden og festmiddag på Vestnes hotellet i regi av Løviknes Caravan.

Lørdag morgen våknet vi med et brak! Det hadde nemlig blåst krafig opp i løpet av natta så teltet veltet og stoler og bord lå strødd. Heldigvis hadde Hallgeir i tillegg til å bardunere, også bundet det fast i hjulene på bilen til Palmar. Om han ikke hadde gjort det så hadde det nok mest sannsynlig blåst på sjøen.

Vi fikk på oss klærne i en fart og føk ut for å redde det, vi måtte bare slå det sammen og stappe både det og møblene klissvåte inn i garasjen på bobilen. Vi kunne ikke se noen skader heldigvis og krysset fingrene for at det hadde gått bra, så måtte vi satse på at det ble en fineværs dag ganske snart slik at vi fikk mulighet til å få tørket alt sammen og pakke det skikkelig.

Snakk om sjokkvåkning på morgenkvisten.

EDIT: Tirsdag 1 oktober fikk vi en fineværs dag og Hallgeir fikk slått opp teltet hjemme på terrassen til tørking, det var like helt heldigvis. Men vi må nok bardunere bedre i fremtiden med grovere kroker.

Teltet står til tørk hjemme på terassen, det gikk heldigvis bra denne gangen.

Når vi hadde fått summet oss etter sjokket så oppdaget vi at vi hadde fått frokost på døra fra Løviknes Caravan, det var en hyggelig overraskelse.

Frokost, avis og brev fra Løviknes Caravan.

Etter frokost og en liten rådslaging bestemte vi oss for å flytte oss bort til sentrum, vi ville gjerne være nærmest mulig hotellet siden det var meldt regn absolutt hele dagen og kvelden.

Løviknes har avtale slik at etter klokka 16.00 på fredag er det lov å parkere på forskjellige parkeringsplasser inne i sentrum og de legger ut ekstra strøm, her får man parkere gratis med strøm.

Vi hadde kontakt med Jan Asle og Anne Berit som kom kvelden før og sjekket med dem om det var ledige plasser til oss, det var det og vi fikk plasser rett ved Rema 1000, noe vi var veldig glade for om kvelden når vi skulle gå bort til hotellet.

Når vi var vel på plass gikk mamma og jeg en tur med Luna bort til Vestens bobil- og rasteplass og et stykke bortover den flotte turstien som er der.

Det var godt å få luftet seg men det var deilig å komme inn igjen i varmen og få tørke seg.

Om ettermiddagen rakk vi et lite forspill i bilen vår sammen med mamma, Palmar, Jan Asle, Anne Berit, Wenche og Henning før vi gikk bort til hotellet.

Før middag var det underholdning med Arild Hoksnes og Svein Erik Nautnes, som fortalte historier og vitser, de hadde mange gode poeng og fikk latterdøra på gli.

Etter underholdningen fikk vi deilig middag, alle tre rettene smakte kjempe godt, og med karamell pudding til dessert ble det en skikkelig suksess.

Det eneste problemet var at vi ble alt for mette, det ble derfor ikke hæle i taket på de som satt ved vårt bord iallefall.

Etter middagen spilte Bernt Fylling opp til dans, han spilte god dansemusikk og det var mange som fikk svinget seg.

Det ble en hyggelig kveld i et veldig koselig lokale.

Søndag kom sola frem igjen og vi var en tur bort på Løviknes igjen før hjemreise, vi snakket med en av de hyggelige damene som jobber der og hun sa at de var fornøyde med helga til tross for været, de hadde bra med besøk alle dagene, og det var egentlig over forventingene sa hun med det været som var meldt.

Da er vi straks klar for avreise.

På lørdag snødde det en god del på Ørskogfjellet med veiene var heldigvis bare igjen når vi kjørte over, så turen hjem gikk fint og uten dramatikk.

Jeg håper at det snøfallet bare var en liten skremsel for jeg er ikke klar for vinter enda.

En kommentar til «Messedager på Løviknes Caravan.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *